Disse bedriftene kjøper lager hos oss

lagerplass

Bildet er en illustrasjon. Avvik kan forekomme.

En god blanding

Våre lagerkjøpere består av både bedrifter og privatpersoner. I denne artikkelen snakker vi om hvilke typer bedrifter som har kjøpt et lager av oss, og litt om hva de lokalene brukes til.

Disse bedriftene kjøper oftest lager hos oss

Bedriftene som kjøper en eller flere seksjoner av oss bruker det ofte til oppbevaring og lagring. Veldig mange leier dyre lagerseksjoner fra før og ser en rimeligere løsning i å eie sitt eget lager. Les mer om hvorfor du burde eie fremfor å leie her

 

Snekkere, elektrikere og malere

Brukes til oppbevaring og lagring av verktøy, materialer, maskiner og kjøretøy.

Bilmekanikere

Mange bilmekanikere kjøper et lager hos oss for å lagre og skru på biler. Tilvalg som løftebukker, benker og diverse kan bestilles gjennom oss, for å gjøre dette til et optimalt bilverksted.

Boligstyling

Boligstylister oppbevarer ofte møbler mellom oppdrag og trenger et sted å lagre dette. Vi opplever at flere og flere ser en løsning i å eie et lager hos oss.

Møbelforretninger

Noen møbelforretninger har valgt å lagre sitt supplement hos oss. 

Import

Mellomlagring har blitt en trend blant våre kjøpere. Vi ser at flere og flere har fått øynene opp for oss da de har behov for et en plass for mellomlagring av deres produkter før det sendes videre til deres kunder. 

Bønder

Vi har flere bønder som kjøper lager for å kunne lagre sine redskaper på en tryggere plass, og gir de muligheten til å få system på det de eier.

Sjåfører av større kjøretøy

Mange lastebilfjører med eget foretak kjøper lokaler for å parkere sine kjøretøy. Våre lager er store nok, da de er opptil 6 meter høye, så det er mer enn nok plass til større kjøretøy.

Små grossister

Små grossister som ofte sitter på produktene før de leies ut eller selges. Et perfekt sted å få orden.

Bruktbil- og motorsykkel bedrifter

Våre lokaler er perfekt for oppbevaring og lagring av bil og MC. Vil tilbyr også løftebukk for enda bedre utnyttelse av plassen.

Eventbyråer

Enkelte eventbyråer sitter på større rekvisitter og elementer mellom oppdrag. 

 

Kanskje vi dekker ditt behov også?

Som du ser er det så mye mer enn kun et lager, som lagerkjøper får du en rekke tilvalg som gir deg og dere mulighet til å få lokalet etter deres behov. 

Les mer om våre populære tilvalg her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *