Så enkelt kan du kjøpe et lager

Har du bestemt deg for et lager?  – Slik går du frem.

Våre lagerkjøpere bruker ofte kort tid på å bestemme seg, og ønsker også en smidig handel. Vi har derfor digitalisert kjøpsprosessen i de fleste av våre prosjekter, slik at du enkelt kan kjøpe et lager på våre hjemmesider, ved hjelp av noen få tastetrykk.

MERK: Digitalt kjøp er dessverre ikke tilgjengelig på alle våre prosjekter per nå. Dersom det ikke er mulig i ditt prosjekt, kan du enkelt ta kontakt med oss for bestilling.

Synes du det er bedre å prate med oss?

Ta kontakt for en hyggelig prat.

Ta kontakt med oss

Slik går du frem:

  1. Finn ditt prosjekt

Klikk deg inn på fanen som heter Beliggenheter i toppmenyen, og finn deretter frem til ditt prosjekt.

Finn ditt prosjekt her

2. Velg ditt lager

Midt på siden finner du lagervelgeren. Dette er en oversikt over ledige, solgte og reserverte seksjoner (grønn/rød/gul). Du kan også se priser og størrelser ved å holde musepekeren over dem.

Klikk deretter på den seksjonen du ønsker.

MERK: Vi bruker to ulike lagervelgere, så de kan se litt ulike ut. Eksempler av lagervelgerne ser du i bildekarusellen.

3. Kjøp lager

Når du klikker på det lageret du ønsker deg, får du muligheten til å kjøpe dette direkte på siden. Klikk Kjøp, og fortsett til betaling. 

Når du trykker kjøp, vil du bli bedt om å bekrefte kjøpet med din bank ID. Vi vil da få beskjed om at du ønsker å kjøpe dette lagret, og kommer tilbake til deg snarlig med en bekreftelse på at kjøpet er gjennomført.

Har du spørsmål om finansiering?

Lagerseksjoner er et relativt nytt konsept, og de fleste bankene har derfor ikke opprettet en standard løsning for å finansiere dette enda. Dette løses enklest ved å ta direkte kontakt med din bank for rådgivning, eller ta kontakt med oss så hjelper vi deg med prosessen.

Kontakt oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *