Om oss

MittEgetLokale er eid av Bakkegruppen AS som ble etablert i 2003 og har siden vokst til et selskap med over 100 ansatte og et årlig salg på over 1 milliard kroner.

Selskapet besitter en tomtebank med fremtidige boligprosjekter for 25 milliarder kroner og en verdijustert egenkapital på 2 milliarder kroner. Hovedkontoret ligger på Aurskog, med avdeling på Skøyen i Oslo.

Bakkegruppen er altså en av Norges største boligbyggere, og har over tid bygget mange hundre boliger over store deler av sentrale Østlandet, i all hovedsak større feltutbygginger av rekkehus, eller leiligheter. Endring i boform og bosettingsmønster medfører at vi svært ofte for spørsmål om vi kjenner til lokaler der det er plass til båten, bobilen, hobbyverksted, lager til alle mulige ting, lager for småbedriften som fra før brukte garasjen hjemme, og andre lignende formål. Svaret har frem til nå vært «nei».

MittEgetLokale AS har utviklet et konsept som skal dekke slike behov, der du eier ditt eget lokale i stedet for å leie. Det gir deg mye større trygghet for at du har tilgang når det passer deg og hvor lenge, og du bestemmer selv når du vil selge for å kjøpe større eller mindre lager. Lokalene leveres som uinnredet frostfritt lagerlokale uten oppvarming, klar til bruk eller innredning etter eget ønske.

Seksjonene inngår i et helt vanlig sameie, du får eget skjøte på seksjonen som du kan belåne som hvilken som helst annen fast eiendom, den er forsikret, og det er alltid noen som sørger for brøyting, strøing og annet vedlikehold, som du da deler på sammen med andre.

Så hvorfor ikke bare eie i stedet for leie?

Er dere flere som ønsker å kjøpe sammen, eller du ønsker å kjøpe flere for å leie ut eller investere er det selvsagt fullt mulig!

Ta kontakt med oss Se vår sponsorat

Sponsorat

Vi er stolt sponsor av Formel 2 sjåfør Dennis Hauger!

Aurskog-gutten Dennis Hauger konkurrerer i verdenstoppen med topp-teamet Prema. Vi følger supertalentet nært og ønsker ham lykke til i årets sesong!