Våre kunder er viktige!

Kundetilfredshet

Gi oss din tilbakemelding Om oss

Kundetilbakemeldinger

MittEgetLokale både verdsetter og lever av fornøyde kunder! Vi jobber hardt for at våre kunder, interessenter og samarbeidspartnere skal oppleve oss som ryddige, tillitsfulle og profesjonelle. Vi vil fortløpende oppdatere med tilbakemeldinger fra våre lagerkjøpere.

Hege-i-sofaen

Eget verksted til gutta og masse lagringsplass!

Dette er vår hytte, vi sier til folk at vi skal på «hytta», så nært og koselig! For vår del er det en del lagring her fra huset vårt, og mannen min kommer fra bilbransjen og har en haug med verktøy vi kan lagre og bruke her i første etasje. Guttene har holdt på med cross i mange år, og det tar også mye plass. Traktor, fiskebåt, henger og diverse trenger også et sted å stå. Ja, som du ser- et lagerlokale kan brukes til så mangt. Les Hege sin kundehistorie.

Hege Westbye / Prosjekt Aurskog
fornøyd-blid-lagerkjøper

Plass til båten og fremtiden!

Det hele startet med at garasjen båten stod lagret i skulle rives, og da var vi på utkikk etter et nytt lagringssted. Når jeg oppdaget at dere solgte lagerlokaler syns jeg dette både var en veldig god investering, og en ypperlig plass til båten og sommerbilen. Her kan jeg også bevare det jeg ikke ønsker å kaste eller kvitte meg med. Les Øyvind sin kundehistorie.

 

Øyvind Verlo / Prosjekt Aurskog
lagerkjøper-foran-port

Prosessen oppleves som veldig god!

Jeg triver M-boligstyling og trengte å finne et solid bygg til all oppbevaringsplassen. Det er en frihet at vi kjøpere selv kan tilpasse lokalet til hva vi ønsker og trenger- det gir oss en enorm frihet og et hav av muligheter. Både under bestillingen, men også i ettertid. Jeg har investert i tre lokaler, to stk. på 72 kvm og et på 144 kvm. To skal brukes til bedriften og jeg bruker privat. Les Tuva og Ky sin kundehistorie.

Tuva / Prosjekt Gardermoen
lagerkjøper-går-ned-trapp

Sparer penger, – og tjener mer penger!

Jeg er mest fornøyd med at vi har gjort en så god investering. Jeg sparer penger, -og tjerner mer penger! Som driver og eier av 6 sushi restauranter hadde jeg behov for å kunne kjøpe inn og lagre større mengder varer til restaurantene, her fikk jeg muligheten til det. Har investert i syv lokaler til sammen, tre stk her på Gardermoen to til bedriften og et jeg leier ut samt fire stk på Asker prosjektet som ikke er ferdigstilt. Les Ky og Tuva sin kundehistorie.

Ky / Prosjekt Gardermoen
Sverre investerer i eiendom for utleie

Investert i eiendom for eget bruk og utleie!

Jeg eier to lagerlokaler på 72kvm, hvor det ene brukes til egen lidenskap for bil, og det andre som en ren inntektskilde. Å kjøpe disse to lagerseksjonene var ingen impulshandling. Det har vært en drøm for meg i mange år å kunne samle alle bilene mine i ett lokale. Selv har jeg utlyst annonse for å leie ut opptil 6 oppstillingsplasser for bil. Jeg tenker helst helårsleie, men kan også ha ren vinterlagring på 6 måneder. Les Sverre sin kundehistorie

Sverre / Prosjekt Gardermoen
fornøyd-lagerkjøper-foran-lokalet

Et behov for lagring, som ble så mye mer!

Dette er en mulighet for «mannen i gata» til å gjøre en eiendomsinvestering utover eget hjem! Det første problemet jeg måtte løse var plassmangel, hadde også et ønske om å skille mer mellom jobb og hjem. Her kan jeg pusle, mekke og fikse før jeg vasker meg og drar hjem. Trenger ikke å være redd for flekker eller søl. Les Fredrik sin kundehistorie.

Fredrik Sørlie / Prosjekt Gardermoen
fornøyd_lagerkjøper

Veldig fornøyd med prosessen!

Jeg er veldig fornøyd med prosessen, det er like lett å få tak i de ansatte i MittEgetLokale i etterkant som det var før vi kjøpte lagerlokale. Er det noe som helst jeg lurer på, finner Jørgen ut av det og kommer tilbake til meg raskt. Det er veldig trygt å handle av MittEgetLokale, de er veldig serviceinnstilte i hele prosessen.

Nina / Prosjekt Hamar
sommer-foran-lagerbygg

Veldig god dialog med MittEgetLokale

Jeg har investert i totalt 10 stk lagerlokaler på Gardermoen. Ett til meg selv hvor blant annet bilene mine står og flere som jeg leier ut. Driver med eiendom og ser at det lønner seg å investere i lagerlokaler. Hatt en veldig god dialog med MittEgetLokale og utbygger under kjøpene og i etterkant ved behov. Opplever at de tar tak i ting som dukker opp fortløpende og løser seg.

Cato / Prosjekt Gardermoen

MittEgetLokale verdsetter fornøyde kunder og vil gi noe tilbake!

For MittEgetLokale er fornøyde kunder helt avgjørende, og er samtidig en indikator på at produktet vårt holder høy kvalitet.

MittEgetLokales ansatte er med i hele prosessen: Fra tomtekjøp til overlevering av lagerlokale. På den måten sikrer vi kvalitetskontroll, samtidig som kunden har én aktør å forholde seg til.

Vi ønsker at interessenter, kunder og samarbeidspartnere opplever oss som ryddige, tillitsfulle og profesjonelle.

Daglig leder Jørgen

Kontakt oss Våre prosjekter

Noen av våre ferdigstilte prosjekter

Vi har til enhver tid aktive prosjekter til salgs fra Nord til Sør i Norge, under kan du se bilder fra noen av våre ferdigstilte prosjekter.

Porsgrunn

Gardermoen

Aurskog

Se alle våre ferdigstilte prosjekter her:

Ferdigstilte prosjekter

Hva passer dine behov?

Finn lagerlokalet for deg!

Vi tilbyr ulike størrelser på lokalene, 72 kvm og 144 kvm er de mest populære størrelser. Vi tilbyr praktiske tilvalg til et bredt bruksområde. Mange ønsker å bestille dette tidlig slik at lokalet står klart til bruk fra dag én ved overtakelse. Se nærmere på hva de ulike lagerstørrelsene egner seg til ved å trykke på knappene, samt info og illustrasjoner av våre mest populære tilvalg. 

72 kvm 144 kvm Tilvalg

*Kundetilfredshetsundersøkelsen er utført av Prognosesenteret. 
Prognosesenteret er et frittstående markedsanalyseforetak som har spesialisert sine tjenester til å omhandle markedsproblematikk knyttet til de europeiske bygge-, anleggs- og eiendomsmarkedene. 
Prognosesenteret leverer i dag kundetilfredshetstjenester for majoriteten av den norske eiendomsnæringen.