Hos oss kan du lagre og vedlikeholde kjøretøyene dine

MittEgetLokale

Bildet er en illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Ta vare på kjøretøyene dine

Våre lokaler er perfekte for lagring av de aller fleste kjøretøy. Vi tilbyr flere størrelser for å dekke ulike behov, og med opp til 6 meters takhøyde får du god plass til de aller fleste kjøretøy – inkludert campingvogner, bobiler og båter.

Kjøper du et lager hos oss, kjøper du også fleksibiliteten som følger med. ​Som eier disponerer og innreder du lokalene etter eget ønske, og lokalene er tilgjengelige 24/7. Stor elektrisk kjøreport gjør adkomst og av- og pålessing enkelt. Fleksible lokaler betyr også at du står fritt til å slå sammen seksjoner for enda mer plass. Dette forutsetter at vi har ledige seksjoner ved siden av hverandre.

Vi tilbyr også en rekke tilvalg, slik at vi kan levere lokalet klart til bruk, med alle ønskelige tilpasninger.

Les mer om tilvalg

Ikke bare en lagringsplass

Mange av våre lagerkjøpere skal bruke sin seksjon til både lagring og vedlikehold av sine kjøretøy. Vi kan tilpasse seksjonen slik at du har alt du trenger for å vedlikeholde og mekke på kjøretøyene dine. 

lagerlokale_tilvalg

Bildene er illustrasjoner. Avvik vil forekomme.

Vær smart – ei ditt eget lokale

Selveierseksjoner har blitt svært populært i Norge, og vi opplever stor entusiasme rundt alle våre prosjekter over hele landet. Å eie et lager er en god investering enten du ønsker å benytte det selv eller leie ut. Trykk på lenken for å se ledige beliggenheter, eller tips oss om en tomt dersom vi ikke tilbyr lokaler i ditt område.

Se ledige lokaler Tips oss om en tomt Les om fordeler ved å eie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *