72m²

144m²

Ditt Eget Kreative Hjørne!

Drømmer du om et dedikert sted hvor din lidenskap kan blomstre? Da er dette din sjanse til å sikre deg en unik lagerseksjon som kan transformeres til det ultimate hobbyrommet! Med 72 og 144 m² til din disposisjon, er mulighetene ubegrensede.

Disse romslige lagerseksjonene er perfekt for enhver hobbyist som ønsker et sted å utfolde seg. Enten du er en kunstner på jakt etter et maleratelier, en snekker som trenger et lager for sine verktøy, eller en samler som ønsker et sted å vise frem sine skatter for sine venner – lagerseksjoene tilbyr den ideelle plassen.

Hva kan du forvente deg av dette fantastiske rommet?

Hobbyveksted:

Med rikelig med plass til å spre ut utstyret ditt, kan du la kreativiteten blomstre fritt. Enten det er maling, snekring, eller keramikk – du har plass til å gjøre din hobby til virkelighet.

Lagerhylle for lagring:

Trenger du et sted å lagre utstyret ditt når det ikke er i bruk? Som et tilvalg kan lagerseksjonene ha en praktisk lagerhylle som gir ekstra lagringsplass, perfekt for å holde ting organisert og tilgjengelig. 

Vinterlagring for dine objekter:

For motorentusiaster gir seksjonene en ideell løsning for vinterlagring av hva enn det måtte være, båt, biler, bobiler, vannscootere, motorsykler + mye mer. Beskytt objektene dine  mot elementene mens du drømmer om de kommende sommertidene.

Lagring for samleobjekter:

Uansett om du samler på antikviteter, sportsutstyr eller modellbyggesett, vil seksjonene gi en trygg og sikker lagringsplass for dine dyrebare samleobjekter.

 

Med sin praktiske beliggenhet og romslige layout, er lagerseksjonene klare til å bli ditt ultimate hobbytilfluktssted. Ta kontroll over din lidenskap og invester i ditt eget lokale i dag!