Gode grunner til å eie et lager

Dette er en illustrasjon basert på tegninger. Avvik kan forekomme.

En god investering

Selveierseksjoner har blitt svært populært i Norge, og vi opplever stor entusiasme rundt alle våre prosjekter over hele landet. Å eie et lager er en god investering enten du ønsker å benytte det selv eller leie ut. Som eier disponerer og innreder du lokalene etter eget ønske, og lokalene er tilgjengelige 24/7. Stor elektrisk kjøreport gjør adkomst og av- og pålessing enkelt. 

Vær smart – ei ditt eget lager

Det snakkes mye om fordelene ved å eie fremfor å leie. I disse dager låner vi til en rente som trolig er under inflasjonen, noe som betyr at vi betaler tilbake med pengeverdi som er lavere enn kostnaden vi betalte for å låne dem. I seg selv er det altså lønnsomt å låne penger. Skal du leie et lager i for eksempel Lørenskog, ligger leieprisen per måned fra ca kr 6.700,- på en seksjon på 40 kvm, noe som blir en ren utgift for deg som leietaker. Kjøper du et lager er du trolig med på en prisstigning, i tillegg til pengene som spares hver måned ved å eie i stedet for å leie.

Under har vi satt opp et eksempel, hvor vi har tatt utgangspunkt i å leie en 40 kvm seksjon i Lørenskog, og sammenlignet det med å øke boliglånet for å kjøpe en 48 kvm seksjon på Aurskog. Regnestykket ser slik ut:

Regneeksempel

Å leie en seksjon på 40 kvm koster omkring 6700,- / mnd

Aurskog, 48 kvm seksjon:

Kjøpesum: kr 750.000,-
Egenkapital: kr 150.000,-
Lånebeløp: kr 600.000,-
Lånekostnad: kr 2.131,- per mnd.
Du sparer: kr 4.569,- per mnd.

Regnestykket er basert på renteberegning med boligkalkulator på dnb.no. Renter per 01.08.2021, 1,5 % flytende rente, etter rentefradraget, 30 års løpetid på lånet og 20 % egenkapital. Regnestykket endres ved endring i rentesatsen.

 Fleksibilitet

Fleksible lokaler betyr at det er enkelt å gjøre tilpasninger, at man kan slå sammen seksjoner for mer plass – og at man selvfølgelig har tilgang 24/7. Lagrene selges ofte før byggingen er igangsatt, og dette gir oss muligheten til slå sammen seksjoner og installere tilvalg før overtakelse.

Lokalene kan innredes etter ditt behov, og du låser deg enkelt inn og ut med egen nøkkel. Porten åpnes med knapper inne i lokalet eller med medfølgende fjernkontroll. Våre lagre leveres i god standard, og mange velger å gjøre tilvalg for å skreddersy sitt lokale.

Les mer om populære tilvalg her
lagerlokale med mesanin

Dette er en illustrasjon basert på tegninger. Avvik kan forekomme.

Lager som dekker ditt behov

Vi tilbyr lager på 48, 72, 96 og 144 kvm. Trenger du enda mer plass så slår vi sammen seksjoner. Under kan du lese mer om bruksområder, priser og ledige lagerlokaler. 

Se ledige lagre Les om lokalene Kontakt oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *