Hvorfor kjøpe lagerplass?

Hvorfor har allerede over 500 stykker valgt å kjøpe lagerplass?

Det kan være mange årsaker til at du trenger ekstra lagerplass. Les artikkelen for å se Øyvind, John Erling og Svein sine grunner.

Behov for plass

Øyvind 

48 kvm lagerlokale

Øyvind kjøpte seg et lagerlokale på 48kvm først og fremst for å lagre båten. Til og med kona syns dette var en lur avgjørelse og en god investering. Her får han plass til båten samtidig som har får ryddet i garasjen slik at plassen der kan frigjøres til annet. Øyvind synes plassen og konseptet var så bra, at dette måtte han slå til på!

Mange i Norge har store kjøretøy som bobil, campingvogn, båt eller veteranbiler som krever lagring når de ikke er i bruk, som Øyvind over. I et frostfritt lagerlokale står kjøretøyene trygt gjennom vinteren og man kan utføre vedlikehold uten å tenke på regn og snø.

Dette betyr at kjøretøyene kan møte våren uten fukt, mugg og andre problemer som man gjerne ser ved utendørs lagring. Det bidrar også sterkt til å ivareta både verdien på kjøretøyet og trivselen til den som bruker dem.

De romslige lokalene vi bygger, er velegnet for det meste du måtte ha behov for å lagre tørt og trygt. Men hvorfor skal man kjøpe lokalet, fremfor å leie det?

Det handler om økonomi og frihet.

Investere i lagerlokale

John Erling 

John Erling har kjøpt seg to lokaler til bedriften sin, ett på 72kvm og 144kvm grunnet behov for ekstra plass til bedriften, samtidig som han syns dette var en god investering.

La oss se på det økonomiske først.

Når du leier eiendom til markedspris i dag, betaler du forholdsvis mye for å «låne» plass. Det betyr at den dagen du ikke leier lenger, sitter eieren igjen med alle pengene du har betalt.

Når du derimot kjøper eiendom, får du penger i retur den dagen du eventuelt velger å selge lokalet igjen. Eiendom har gjennom flere tiår vist seg å være en veldig god investering som i de fleste tilfeller ikke bare har gitt pengene tilbake, men også skaper en fin fortjeneste.

Man kan aldri vite helt sikkert at man får fortjeneste på en investering, men det er alltid helt sikkert at penger man betaler i leie, er borte for godt.

Så var det dette med frihet da.

Når du eier et lagerlokale selv, er det ingen som begrenser hvordan du bruker det. Du har tilgang 24/7 og du disponerer og innreder lokalene akkurat slik du selv vil. Vil du ha et lite hobbyverksted? En plass du kan slenge deg på en sofa helt alene? Et sted til alle tingene du ikke bruker, men vil ta vare på?

Du står fritt til å velge selv.

Og apropos valg, vi tilbyr en hel mengde nyttige tilvalg til lagerseksjonene våre.

Muligheter og tilvalg


Svein

Svein har kjøpt seg lagerplass på 96kvm med flere tilvalg. Han vil bruke lageret til bedriften sin som driver med epoxy gulvlegging, og valgte flere tilvalg som: toalettrom med dusj, varmepumpe og utslagsvask.

Lokalene leveres isolerte, med blant annet god takhøyde, automatisk leddport og ståldør. I tillegg finnes det flere nyttige tilvalg du kan velge selv.

For å nevne noen:

  • Mesanin som kan dekke opp til 50% av arealet, i ulike RAL fager
  • Toalettrom med dusjkabinett og servant
  • Kjøkken på gulvarealet
  • Varmepumpe for perfekt temperatur hele året
  • Epoxygulv som gjør lokalet stilig og enklere å vedlikeholde

Seksjonene er fleksible slik at det er enkelt å gjøre tilpasninger. Når du kjøper et lokale får du tilgang til en tilvalgsvelger på nett, hvor du kan gjøre de tilpasningene du selv ønsker.

Lurer du på noe så er det bare å spør. Vi hjelper deg gjerne med det du lurer på, når du vurderer å kjøpe lagerplass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *