Finnes det fremdeles ledige lagerlokaler?

lagerlokaler_i_solen

Etter å ha solgt og bygget hundrevis av lagerlokaler kan man lure på om det fremdeles finnes ledige lokaler igjen.

Nettredaksjonen til MittEgetLokale har tatt en prat med daglig leder Jørgen Ittelin-Brynildsen, for å høre om tilgjengelighet og planene for nye prosjekter.

Vi har stilt daglig leder Jørgen noen spørsmål,

se under.

Jeremy Oliver • Fashion Label

Hvor finnes det ledige lagerlokaler?

Bruksverdien av et lager blir høyere for hver meter det ligger nærmere der du trenger det. Derfor har MittEgetLokale bygget lagerseksjoner over hele landet, men med så stor interesse så må det vel snart være utsolgt?

Mange av våre prosjekter er utsolgt, men det finnes fortsatt ledige lagerlokaler på flere av våre lokasjoner rundt om i Norge, forteller Jørgen.

Er du nysgjerrig på hvor vi har ledige lagerseksjoner så finner du oversikten her. Denne siden oppdateres fortløpende med nye prosjekter.

Men det er vel ikke for hvem som helst å kjøpe seg et lagerlokale?

Alle kan kjøpe seg et lagerlokale. Både private og næringsdrivende har behov for litt ekstra lagring. Vi tilbyr ulike størrelser på våre seksjoner, som passer ulike behov. De mest populære størrelsene er 72kvm og 144kvm.

Jørgen legger til at lokalene er tiltenkt mange forskjellige bruksområder som lager, garasje, hobbyverksted og mye mer. De er veldig fleksible og kan tilpasses svært mange formål.

Lagerseksjoner til næringsbruk

Veldig mange små og mellomstore bedrifter har falt for de smarte lagerseksjonene, men kan de brukes til et hvilket som helst næringsformål?

-Seksjonene kan brukes til næring, men de er ikke godkjent for varig opphold eller varige arbeidsplasser. Vi har en spørsmål og svar side her, hvor vi oppdaterer med aktuelle spørsmål fra våre interessenter, forklarer Jørgen.

Det har vært stor pågang, så det har etter hvert blitt mange spørsmål. Følger du lenken over kommer du til en «spørsmål og svar» side, som svarer på mange av spørsmålene folk har lurt på.

Men når alt selges såpass fort, så må det vel snart være tomt for ledige seksjoner?

-Vi leter hele tiden etter nye og gode tomter som vil være passende å utvikle våre lagerseksjoner på. Det er utrolig givende å se hvor ettertraktet dette har blitt, sier Jørgen med et stort smil.

Det blir vanskelig for Jørgen å si noe eksakt om når nye prosjekter skal leggs ut, men det jobbes hele tiden med nye og spennende tomter. Følger du med på nettsiden får du oppdateringer fortløpende.

One thought on “Finnes det fremdeles ledige lagerlokaler?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *