Moderne lokaler for veteranbiler

Fotoshoot på Aurskog.

Perfekte lokaler for bil- og sykkelentusiaster

Det første bygget på Aurskog står klart og flere har allerede begynt å innrede sitt lokale. Vi har snakket med alle som har overtatt, og det er utrolig kult å høre hva det skal brukes til. Flere av lagrene blir hjemmet til flotte veteranbiler og diverse kjøretøy som skal skrus og mekkes på.

Vi spurte Anders, som var en av de første til å eie et lokale på Aurskog, om interessen rundt veteranbiler og hans behov ved et lagerlokale.

– Jeg har ventet på muligheten en god stund

Anders Houge (38) har lenge vært på jakt etter en plass til å skru og lagre veteranbilene sine, og ble en av de aller første eierne av sitt eget lokale på Aurskog – til tross for at han vokste opp i Gudbrandsdalen og er bosatt i Oslo.

–  Jeg har kikket lenge, men det var i grunn størrelsen og prisen som gjorde at jeg kjøpte med en gang. Avstanden hjemmefra gjør meg ingenting, sier Anders.

Tidligere har han lagret bilene sine i et mindre lager på Veitvet, men trengte mer plass og er nå stolt eier av et lokale på 36 kvm med 3 meter takhøyde hos MittEgetLokale. 

Stor interesse for veteranbil

Interessen for veteranbil har vært der siden han var ung, men på slutten av 90 tallet fikk han tak i sin første Amcar – en 72 Ford Thunderbird. Han kjørte Canada og USA på tvers før bilen ble med hjem til Norge. I senere tid har han fått tak i det han mener er den ultimate muskelbilen – en 1968 Pontiac GTO.

– Flere biler kommer med tiden når økonomien sier ja, eller når 40 års krisa setter inn. Vi får se hva som kommer først, sier Anders smilende. 

Fornøyd kjøper: Anders Houge (38) var en av de første eierne av et lokale på Aurskog.

 

 

Ønsker du å eie ditt eget lokale?

Lokalene på Aurskog er populære – bygg A og B er utsolgt, men det gjenstår flere seksjoner i bygg C – og bygg D står på planen. Klikk på lenken under for å se alle våre beliggenheter.

Se ledige lokaler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *