Øyvind sitt behov startet med lagring av båten, men utviklet seg til så mye mer!

fornøyd-blid-lagerkjøper

Øyvind Verlo oppgraderte og investerte i lagringsplass til båten, og fikk plass til så mye mer. Hør mer om alle mulighetene et lagerlokale kan by på i praten vår med Øyvind.

Vi møter en fornøyd Øyvind utenfor sitt 48 kvm store lagerlokale, med den lekre sommerbilen parkert foran porten. Skal vi forstå han rett, er det et hav av muligheter i det å eie sitt eget lager, les intervjuet for å se nåtidens og fremtidens muligheter ved å eie fremfor å leie!

Det var kona til Øyvind som foreslo at de skulle slå til, de ønsket å gjøre en god investering for fremtiden og familien, samt kunne få en ekstra glede av investeringen nå i hverdagen.

Øyvind

Vi kjøpte 1 stk. lager à 48 kvm.

«Slå til! Har du muligheten er det ingenting å lure på. Anbefaler deg også å kjøpe større enn først tenkt!»

fornøyd-kjøper-med-båten

Plass til båten og fremtiden!

Vi setter oss ned for å ta en prat med Øyvind om mulighetene som ligger i det å eie et lagerlokale, og hvorfor det er en god investering for han og kona.

Så Øyvind, la oss starte med å høre hvorfor dere valgte å kjøpe lagerlokale av MittEgetLokale?

  • Det hele startet med at garasjen båten stod lagret i skulle rives, og da var vi på utkikk etter et nytt lagringssted. Når jeg oppdaget at dere solgte lagerlokaler syns jeg dette både var en veldig god investering, og en ypperlig plass til båten og sommerbilen.

Øyvind legger også til at lokalet ga han en mulighet til å bevare det han ikke ønsket å kaste eller kvitte seg med, samtidig som det passet perfekt å kunne tilby datteren et lagringssted i hennes flytteprosess til utlandet.

Så lærerikt å høre om alle mulighetene, men hva er du mest fornøyd med?

  • Jeg vil starte med å si at jeg syns det er et veldig godt utført arbeid i lokalet. Det er veldig rent her og fint! Det er også perfekte mål i lokalet for vårt bruk, en god balanse mellom lengde og bredde her i mitt 48 kvm lager. Høyden på hele 5 meter gir meg, eller noen andre senere eiere gode muligheter!

Han vil også fremme fordelene det har ved å eie et lagerlokale.

  • Nå som jeg eier dette, kan vi ved et senere tidspunkt lage toalettrom, koble til vann eller WiFi. Helt supert at muligheten er for meg om jeg ønsker, eller andre eiere senere.

Dette gir meg også anledning til å tilby sporadisk utleie over kortere perioder som vinterlagring av båt, motorsykkel eller bil.

Øyvind kan ikke stoppe her, han vil gjerne legge til hva nærheten betyr for han. Lokalet er kun 4 minutter unna hjemmet, noe som betyr at han «tusler» ned til lokalet flere ganger i løpet av dagen og koser seg.

Øyvind vil tipse om at du kan kjøpe sammen med noen. Flere på området har kjøpt sammen med faren, vennen eller kollega. Dette åpner opp for at flere har muligheten til å investere.

fornøyd-kjøper-foran-lokalet
lagerkjøper-foran-sommerbilen

Velkommen! Bla deg igjennom for å se hvordan Verlo har det.

Øyvind har flere tips til de som lurer på å kjøpe

  • Slå til! Har du muligheten er det ingenting å lure på. Anbefaler deg også å kjøpe større enn først tenkt! Vi startet med å ønske oss noe mindre, og kunne gjerne i dag fint hatt noe litt større. Vår erfaring er at du vil få bruk for dette. Tenk fremover og tenk på fremtiden! Her kan flere generasjoner dele et lager eller du kan gjøre en investering for dine barn.

Øyvind vil tipse om at du kan kjøpe sammen med noen. Flere på området har kjøpt sammen med faren, vennen eller kollega. Dette åpner opp for at flere har muligheten til å investere.

Fantastisk uteområde

  • Jeg vil legge til litt på de supre uteområdene. Det er god plass til å rygge båten, bobilen eller lasten du har utenfor lageret ditt. God plass både for den rutinerte og den som gjør dette for første gang! Det er også rikelig med plass til å sette bilen utenfor mens du er i lokalet uten å hindre andre i å komme til lokalet sitt.

 

MittEgetLokale verdsetter fornøyde kunder og vil gi noe tilbake!

MittEgetLokale både verdsetter og lever av fornøyde kunder! Vi jobber hardt for at våre kunder, interessenter og samarbeidspartnere skal oppleve oss som ryddige, tillitsfulle og profesjonelle.

Vi ønsker å gi noe tilbake!

Gjennom vår samarbeidspartner Prognosesenteret sendes det ut en kundeundersøkelse til våre kjøpere etter overleveringen av lagerlokalet. For hver kjøper som svarer på undersøkelsen donerer MittEgetLokale 100 kroner til Plan International og deres viktige arbeid.

 

One thought on “Øyvind sitt behov startet med lagring av båten, men utviklet seg til så mye mer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *