Sverre har investert i eiendom for eget bruk og utleie!

Sverre investerer i eiendom for utleie

Det var ingen impulshandling for Sverre å investere i to lagerlokaler, men en drøm som ble realisert!

I dag eier han to lagerlokaler på 72kvm, hvor det ene brukes til hans egen lidenskap for bil, og det andre som en ren inntektskilde.

Ubetinget suksess på Gardermoen!

Sverre er lidenskapelig opptatt av biler, og da helst den litt sporty og kule typen. Allikevel var det ikke først og fremst plass til bilene som lokket ham til prosjektet vårt på Gardermoen, men muligheten til å tjene penger på eiendom.

«Da jeg så de første annonsene fra MittEgetLokale, skjønte jeg fort at dette konseptet vil jeg være med på! Det har allerede samlet seg mange lagerkjøpere med lidenskap for bil, som over tid vil skape et flott miljø på tvers av lokalene og byggene», forteller Sverre.

Sverre er en av mange kjøpere som har sikret seg lagerlokaler i prosjektet vårt på Gardermoen. Han mener at et godt miljø med likesinnede er en kjempebonus, men den kanskje største bonusen kommer gjennom å leie ut deler av lokalene han nå eier.

Sverre

Kjøpt 2 stk. lagerlokaler à 72 kvm.

«Det er en kjempe fordel å ha alt samlet et sted, fremfor noe her og der»

oppstillingsplass-bil

Investere i eiendom for utleie:

Flere av våre lagerkjøpere investerer for å leie ut deler av, – eller hele lokalet. Noen leier ut for perioder i løpet av året og andre på helårsbasis. Relativt lave investeringskostnader mot relativt høyt inntekstpotensiale, gjør lagerseksjonene til en inngangsbillett for å investere i eiendom, for veldig mange.

Hvor mye tjener man på å leie ut?

«Selv har jeg utlyst annonse for å leie ut opptil 6 oppstillingsplasser for bil. Jeg tenker helst helårsleie, men kan også ha ren vinterlagring på 6 måneder», forklarer Sverre.

Ettersom det 72 kvadratmeter store lokalet er utstyrt med løftebukker, er det en ypperlig plass for klargjøring og vedlikehold på vinterstid.

Inntektene blir:

  • Vinterlagring fra oktober til april: 6000kr
  • Oppstillingsplass for en bil, leiepris per mnd: 1000kr.

Flere av våre lagerkjøpere leier ut hele sitt lagerlokale på 72kvm for opptil 10.000kr per måned. For Sverre sin del er det allikevel lidenskapen til bil som påvirker mest.

«Jeg ønsker jo aller helst å leie ut til kule sportsbiler som trenger vinterlagring fordi dette er en stor interesse, og som jeg selv bruker mitt andre lagerlokale til.» Sånt skaper både leieinntekter og et artig miljø rundt egen hobby.

lagerlokale med oppstillingsplass

Se hvordan Sverre har utnyttet seg av 72kvm for oppstillingsplass av biler.

Lagerlokale til eget bruk!

«Å kjøpe disse to lagerseksjonene var ingen impulshandling. Det har vært en drøm for meg i mange år å kunne samle alle bilene mine i ett lokale. Det er en kjempefordel å ha det samlet et sted, fremfor noe her og der».

Sverre har ikke andre lagerlokaler, men flere garasjer som nå kan omdisponeres og brukes til annet.

Eie fremfor leie, gir mange muligheter

Investering i lagerseksjoner har vist seg som en langsiktig og god forretningside for mange av våre lagerkjøpere. Les gjerne artikkelen om businessdamene Tuva og Ky, som har investert i 10 lokaler til sine bedrifter.

MittEgetLokale verdsetter fornøyde kunder og vil gi noe tilbake!

MittEgetLokale både verdsetter og lever av fornøyde kunder! Vi jobber hardt for at våre kunder, interessenter og samarbeidspartnere skal oppleve oss som ryddige, tillitsfulle og profesjonelle.

Vi ønsker å gi noe tilbake!

Gjennom vår samarbeidspartner Prognosesenteret sendes det ut en kundeundersøkelse til våre kjøpere etter overleveringen av lagerlokalet. For hver kjøper som svarer på undersøkelsen donerer MittEgetLokale 100 kroner til Plan International og deres viktige arbeid.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *