Genial vinterlagring av bobil og campingvogn

Når du vil ha best mulige vinterlagring av bobil eller campingvogn, er det ingenting som er bedre enn å eie sitt eget lagerlokale.

Lagring av feriekjøretøy handler om langt mer enn bare oppbevaring. Står bilen eller vognen tørt og varmt på vinterstid, forlenger du levetiden ganske betraktelig. Men dette er bare en av mange fordeler med oppbevaring i et lokale du eier selv.

1. Tørr og frostfri oppbevaring

Du som har bobil eller campingvogn er dette en fordel som forklarer seg selv. Du unngår at vann fryser i rør og koblinger, slipper mugg og jordslag og unngår alle påkjenninger som kommer av vær og vind. Dermed trenger du heller ikke å fylle frostvæske i rørene, eller å bekymre deg for høy kondens.

Ps. Husk allikevel å tømme kjøleskapet og la det stå åpent dersom det ikke er i bruk. Råtten mat er råtten mat, uansett hvor du står parkert.

2. Tilgang når du måtte ønske

Når du eier lokalet selv kan du komme og gå som du vil. 

3. Ditt eget verksted

De romslige lagerlokalene blir som ditt eget verksted. Her kan du utføre oljeskift, lade start- og forbruksbatterier, sjekke og bytte gasslanger, og smøre gummilister på dører og vinduer. Vi tilbyr også smarte tilvalg som utslagsvask, ekstra belysning på vegg. Lokalene har 6m meter takhøyde på det høyeste, så det skal være godt med plass. Dersom du er nysgjerrig på våre tilvalg kan du lese mer om de her

4. God plass til alt

Mange liker å tømme bilen eller vognen for puter og madrasser på vinterstid. De romslige lokalene har god plass til lagring av alt dette, men her kan du også sette syklene, SUP-brettet eller kanskje motorsykkelen din?

Alt lagres tørt og frostfritt hele året, – og det blir ikke mye enklere enn det.

5. Et godt miljø

Liker du å holde på helt alene, så er et lokale du eier selv en ypperlig mulighet for akkurat det. Allikevel hører vi stadig fra kundene våre at det ofte blomstrer opp et miljø rundt lagerseksjonene av folk som har felles interesser. Mange skal mekke og fikse på biler, båter og vogner, og da går praten fort.

Flere beskriver lokalet som sin egen frisone, hvor de både kobler av, sosialiserer med likesinnede og samtidig får utført nyttig vedlikehold på kjøretøyene.

Det beste er at du velger helt selv om du vil være sosial, eller holde på helt alene.

6. Du er klar når sesongen starter

Du blir ikke hindret av en lang vinter eller fuktig vår. Bilen eller campingvognen er klar akkurat når det passer deg, slik at du kan åpne den høye leddporten og ta fatt på landeveiene i det sesongen starter.

Kos deg på tur, mens andre vasker, tørker, smører og herjer for å bli kvitt vinterens påvirkning på kjøretøyene.

Finn ditt nye lokale

Vi bygger lagerseksjoner rundt omkring i hele landet, og dette har vist seg å være veldig populært. Derfor prosjekterer vi stadig nye lokaler og vi har masse spennende på gang. Sjekk oversikten her, over våre beliggenheter for å se hva vi har tilgjengelig i nærheten av deg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *