Trygg oppbevaring av veteranbil

Bil er en lidenskap som mange av våre kunder finner mye glede i. Lagerlokalene til MittEgetLokale er som skapt for å drive med veteranbil, og gir deg en rekke fordeler.

Tørr oppbevaring av veteranbil

Et tørt lokale beskytter veteranbilen din mot fuktighet og korrosjon. Våte og fuktige omgivelser kan skade bilens karosseri, ramme og andre komponenter over tid. Hvis veteranbilen din er lagret i et fuktig miljø, kan rustdannelse og korrosjon begynne å spre seg på metalldeler, og føre til irreversible skader.

Ved å oppbevare bilen i et tørt miljø, kan du beskytte den mot skader som kan forringe bilens verdi og ytelse.

Trygg oppbevaring av veteranbil

Et lagerlokale fra MittEgetLokale ligger i et bygg sammen med mange andre. Lokalet har ståldør og leddport som gjør lageret til en trygg lagringsplass.

Veteranbiler kan være dyre og sjeldne, og det er derfor viktig å oppbevare bilen på en sikker plass når den ikke er i bruk.

Regulert miljø

Lokalet gir deg også god kontroll på miljøet til bilen. Det er tørt, men i tillegg er også varmepumpe et populært tilvalg. Med den kan du regulere varme og kulde gjennom hele året, slik at miljøet til veteranbilen blir stabilt. Har du en varmekilde i lokalet vil også unngå at det oppstår kondens.

På den måten kan du for eksempel forhindre at batteriet dør, eller at bilens elektronikk får skader.

Les også: 

Eget verksted

Det er mange som har kjøpt lagerlokaler av oss, for å bruke dem til vedlikehold og reparasjoner på bil, båt, motorsykkel og campingvogn.  Når du eier ditt eget lokale, kan du enkelt utføre vedlikehold og reparasjoner uten å bekymre deg for tid eller kostnadene ved å leie en verkstedplass.

Et populært tilvalg er en løftebukk, som gir deg god tilgang til undersiden av bilen. Det er jo ikke uvanlig at man må inn på undersiden av en veteranbil for å stoppe en lekkasje, eller justere på diverse deler.

Fleksibilitet

Det viktigste du får igjen for å investere i et lagerlokale til veteranbilen din, er friheten til å bestemme selv.

Du kan bruke tid på lidenskapen din, akkurat når det passer for deg. Det er ditt lokale og du som bestemmer. Dersom du en gang ønsker å slutte med bil, kan du selge lokalet videre.

Normalt har investering i eiendom gitt en fin avkastning over tid, i Norge.

Lokalene er fleksible og enkle å tilpasse til ditt bruk. Skru, fiks og kos deg med bilen hele vinteren, så er den klar for landeveien, når våren kommer.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *