Trygg investering i eiendom

ferdig-lagerbygg-på-rekke

Hvordan gjør du en trygg investering for fremtiden?

I følge lagerkjøper Fredrik, er en investering i en lagerseksjon den beste muligheten til eiendomsinvestering for mannen i gata. Vi ser nærmere på påstanden, og tar et dypdykk i våre erfaringer om hvorfor dette kan være en trygg investering. 

Under de ulike punktene vil vi ta med oss relevante erfaringer og tall fra lagerkjøpere for å gi deg økt innsikt for hva som gjør dette til en tryggere investering.

Hvor skal du putte pengene dine?

Ky har investert i syv lagerlokaler totalt, og endte med å spare mer-, og tjene mer. Les mer om hva hu legger i det under punkt 5.

Jeremy Oliver • Fashion Label

1. Eiendom er gode investeringer

Relativt lave investeringskostnader mot relativt høyt inntekstpotensiale, gjør lagerseksjonene til en inngangsbillett for å investere i eiendom for veldig mange.

Når du investere i lagerlokalet tidlig i byggeprosessen får du flere muligheter til å gjøre lokalet ekstra attraktivt. Ved å investere tidlig får du muligheten til å bestille alt av tilvalg som tilbys i prosjektet, slå sammen seksjoner og få alt ferdig utført før overtakelse. Se våre mest populære tilvalg.

En annen god grunn til å kjøpe en seksjon tidlig i prosjektet er for å sikre seg de beste prisene. De siste seksjonene som selges i et prosjekt er ofte priset høyere enn de som selges først.

2. Erfaringsmessig har flere tjent på gjensalg

MittEgetLokale har allerede overlevert mange hundre lagerlokaler til kjøpere over hele landet, og mange av disse har solgt sin lagerseksjon videre. Basert på erfaringer fra disse kjøperne, ser vi at flere tjener godt på gjensalget av lokalet. Noen velger å selge kontrakten før de overtar lokalet, noen selger rett etter overtakelse, mens andre sitter på lokalet en stund før det selges.

Lagerkjøper på Heia tjente godt på å selge kontrakten sin videre før overtakelse av lokalet, endte med en fortjeneste på kr. 600.000,- før skatt.

3. Fortsatt lav rente som gjør det smart å investere

Det er lett å tenke at den siste tidens renteøkninger har gjort lån av penger veldig dyrt. Om man ser i et litt lengre historisk perspektiv er allikevel rentene rekordlave. Dermed er dagens rentenivå mest sannsynlig et godt tidspunktet å gjøre en fremtidsrettet eiendomsinvestering på.

4. Mulighetene ved å leie ut deler av eller hele lagerlokalet

Det å eie sitt eget lokale fremfor å leie gir deg flere muligheter. Flere av våre lagerkjøpere investerer for å leie ut deler av, – eller hele lokalet. Noen leier ut for perioder i løpet av året og andre på helårsbasis. 

Lagerkjøper Ky har spart penger, – og tjent mer penger på dette.
Ky forklarer det slik:

  • «Mine erfaringer er at du får en leiepris på ca. kr. 12.000, – i måneden for en ett-roms leilighet i Jessheim, med fellesutgifter på kr. 3000-4000,- pr måned. Her på Gardermoen leier jeg ut et lager på 72 kvm for kr. 10.000, – i måneden. Lokalet kostet en brøkdel av prisen for en leilighet. Fellesutgiftene er bare på kr. 4000-5000,- i året. Så du ser jo selv hvor bra dette regnestykket er!»

-Les hele historien om Ky som investerer i eiendom.

Lagerkjøper Sverre har realisert drømmen sin om et eget lokale, samtidig som han har utleie av inntil 6 oppstillingsplasser:

  • «Selv har jeg lagt ut annonse for å leie ut opptil 6 oppstillingsplasser for bil. Jeg tenker helst helårsleie, men kan også ha ren vinterlagring på 6 måneder.»

-Les hele historien om Sverre som har investert i eiendom for utleie

5. Investering for fremtiden

Har du lyst til å gjøre en trygg investering for fremtiden? Ved å eie et lagerlokale kan du ha glede av dette selv nå, samtidig som du får mulighet til å la pengene vokse for fremtiden. Mange av våre lagerkjøpere sier de vil bruke lokalene til egne hobbyer, samtidig som de bygger en arv til barna sine.
Ja takk, begge deler!

-Du kan lese mer om Øyvind og kona som skulle lagre båten og tenke på fremtiden.

Hva skal til for å finansiere et lagerkjøp?

Å kjøpe et eget lager har blitt populært de siste årene, og de fleste banker klarer å finansiere disse.
Et lager kjøpt av MittEgetLokale er en selveierseksjon med eget gårds, bruks- og seksjonsnummer. Det betyr at banken din kan ta pant i seksjoner som sikkerhet for et lån.

Ta kontakt med banken din for å få bistand til finansiering av ditt lagerlokale.

Har du lyst til å investere?

Vi har flere prosjekter rundt om i Norge. Klikk på knappen for å se hva som er tilgjengelig akkurat nå.

Beliggenheter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *