Skal du investere i et lager til din bedrift?

lagerplass

Investering i et lager kan være svært gunstig for mange virksomheter.

La oss se nærmere på hvilke muligheter som finnes.

Fleksible lokaler

Våre lagerseksjoner tilbys i standardstørrelser på fra 72 til 144 kvadratmeter, men det er også mulig å slå sammen flere seksjoner dersom du har behov for mer plass. Dette gir deg fleksibilitet til å tilpasse lagerseksjonen til virksomhetens spesifikke behov.

Lokalene våre leveres med leddport på 4,3×4 meter, ståldør og opplegg for vann- og avløp og strøm. Vi tilbyr også en rekke tilvalg som kan bidra til å skreddersy lokalet til deres bruk.

mesanin-lagerlokale

Mesanin er et veldig populært tilvalg

Her kan du se en oversikt over de mest populære tilvalgene

Justeringsavtale for MVA og skattefradrag

En av fordelene ved å være mva-registrert bedrift er muligheten til å få en justeringsavtale for mva-refusjoner. Dette betyr at du over en 10-års periode kan få refundert merverdiavgiften på byggekostnaden for din lagerseksjon. Dersom dette beløpet for eksempel er 100 000 NOK, vil du årlig vil motta rundt 10 000 NOK i mva-refusjoner i løpet av de neste 10 årene.

En annen fordel ved å eie en lagerseksjon er muligheten for avskrivning med skattefradrag. Som bruksgjenstand og eiendel vil lagerseksjonen din avskrives over tid. Dette bidrar til å redusere det skattbare overskuddet ditt.

Her kan du lese mer om: justeringsavtale

Sømløs logistikk

Lagerlokalene våre plasseres alltid i direkte tilknytning til hovedfartsårene. Dette bidrar til å gjøre transport og logistikk smidig og enkelt. Området rund lageret er asfaltert og sameiet i bygget håndterer brøyting og sikring av adkomst hele året.

Verdien av å eie

Når virksomheten eier sitt eget lager, blir dette en kapital i selskapet. Det betyr at lageret for eksempel kan selges når det ikke lenger er bruk for det, slik at det frigjør likvide midler til selskapet. Dersom man derimot leier et lokale, vil hele leien tilfalle utleier, og man sitter ikke igjen med noe dersom man flytter ut.

Derfor kan kjøp av en lagerseksjon være en smart plassering av penger for bedriften.

Spør oss gjerne om råd

Vi håper denne informasjonen har gitt deg bedre innsikt i fordelene ved å kjøpe en lagerseksjon til din bedrift. Ta gjerne kontakt for mer detaljert informasjon, eller for å avtale en visning av våre lagerseksjoner i ditt nærområde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *