Leier du lager? Les dette!

Bildet er en illustrasjon og avvik kan forekomme.

Er du på utkikk etter å leie et lager – eller leier et lager i dag?

Vi får mange henvendelser fra personer som ønsker å leie et lager, og vi forstår at dette kan være en god løsning for et kortsiktig behov. Sammenlignet med bolig er det lettvint og uforpliktende å leie, men det er dyrt på sikt og du kan sjeldent gjøre tilpasninger etter ditt behov.

Vi leier ikke ut lagerplass, men i denne artikkelen ønsker vi å gjøre deg oppmerksom på fordelene ved å eie et lager fremfor å leie. Har du lest gjennom og synes fortsatt ikke det er en god ide?

Nei? Man kan selvfølgelig leie, og det vil passe for noen.

Hvis ja – ta kontakt med oss!

Ta kontakt med oss

Bildene er illustrasjoner og avvik kan forekomme.

Vær smart – tenk langsiktig

Selveierseksjoner har blitt svært populært i Norge, og vi opplever stor entusiasme rundt våre prosjekter over hele landet. Å eie et lager er en god investering enten du ønsker å benytte det selv eller leie ut. Som eier disponerer og innreder du lokalene etter eget ønske, og lokalene er tilgjengelige 24/7. Stor elektrisk kjøreport gjør adkomst og av-og pålessing enkelt. 

– Vi opplever at mange rett og slett ikke er klar over tilbudet. Dersom du har et langsiktig behov for lagerplass, er det ingen tvil om at det er mer økonomisk å eie et lager – og vi ser at flere og flere nå kjøper etter å ha blitt gjort oppmerksomme på produktet vårt.

Jørgen Ittelin-Brynildsen, Daglig Leder i MittEgetLokale.

Så, hva koster det?

Det snakkes mye om fordelene ved å eie fremfor å leie. I disse dager låner vi til en rente som trolig er under inflasjonen, noe som betyr at vi betaler tilbake med pengeverdi som er lavere enn kostnaden vi betalte for å låne dem. I seg selv er det altså lønnsomt å låne penger. Skal du leie et lager i for eksempel Lørenskog, ligger leieprisen per måned fra ca kr 6.700,- på en seksjon på 40 kvm, noe som blir en ren utgift for deg som leietaker. Kjøper du et lager er du trolig med på en prisstigning, i tillegg til pengene som spares hver måned ved å eie i stedet for å leie.

Under har vi satt opp et eksempel, hvor vi har tatt utgangspunkt i å leie en 40 kvm seksjon i Lørenskog, og sammenlignet det med å øke boliglånet for å kjøpe en 48 kvm seksjon på Aurskog. Regnestykket ser slik ut:

Regneeksempel

Å leie en seksjon på 40 kvm koster omkring 6700,- / mnd

Aurskog, 48 kvm seksjon:

Kjøpesum: kr 750.000,-
Egenkapital: kr 150.000,-
Lånebeløp: kr 600.000,-
Lånekostnad: kr 2.209,- per mnd.
Du sparer: kr 4.491,- per mnd.

Regnestykket er basert på renteberegning med boligkalkulator på dnb.no. Renter per 24.11.2021, 1,75 % flytende rente, etter rentefradraget, 30 års løpetid på lånet og 20 % egenkapital. Regnestykket endres ved endring i rentesatsen.

En fleksibel løsning

Fleksible lokaler betyr at det er enkelt å gjøre tilpasninger, at man kan slå sammen seksjoner for mer plass – og at man selvfølgelig har tilgang 24/7. Lagrene selges ofte før byggingen er igangsatt, og dette gir oss muligheten til slå sammen seksjoner og installere tilvalg før overtakelse. Våre standard størrelser er 48, 72, 96 og 144 kvm.

Lokalene kan innredes etter ditt behov, og du låser deg enkelt inn og ut med egen nøkkel. Porten åpnes med knapper inne i lokalet eller med medfølgende fjernkontroll. Våre lager leveres i god standard, og mange velger å tilpasse etter behov.

Har du ikke bruk for seksjonen hele året? Du står fritt til å leie ut seksjonen din.

48 m²

72 m²

96 m²

144 m²

Bildene illustrerer seksjoner hvor det er gjort tilvalg. Klikk på dem for å se mer.

Lager som kan brukes til så mangt

Våre lagerkjøpere består av både privatpersoner og små- og mellomstore bedrifter. Lokalene er tenkt brukt til en rekke formål, med hovedfokus på lagerplass.

Det kan være spesialtilpasset lagerplass for små og mellomstore bedrifter, opplagsplass for båt, bil og bobil, hobbyverksted eller en kombinasjon av bruksområder. ​Som eier disponerer og innreder du lokalene etter eget ønske, og lokalene er tilgjengelige 24/7. Stor elektrisk kjøreport gjør adkomst og av og pålessing enkelt. 

Les mer om bruksområder ved å klikke på bildene under.

Bli med i team-eie lager!

Har du bestemt deg, eller sitter du fortsatt på gjerdet?

Vi er klare til å besvare alle dine spørsmål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *